Frilandsvagtlen er en lille, tæt fugl med buttede lår, der frit kan baske rundt og løbe omkring i store, udendørs volieres. Al den motion giver fast kød og en fyldig smag. Selvom vagtlen er i familie med fasanen, er kødet både lyst og saftigt. De franske frilandsvagtler er en langsomtvoksende vagtelrace, som produceres af franske Les Charmilles, der har mere end 20 års erfaring med vagtelopdræt. De små, brune fugle går i mindre flokke i lyse stalde med fri adgang til udendørs volieres på mindst 100 m2, hvor vagtlerne også kan putte sig i skyggen fra buske og træer. Vagtlen er egentlig en trækfugl og kan stadig flyve, men foretrækker – som sin fætter fasanen – at skjule sig i græsset og skrabe i jorden efter frø og insekter. Vagtlerne slagtes efter mindst 42 dage. Frilandsvagtlerne fra Les Charmilles har fået Label Rouge-stemplet, der gives til landbrugsprodukter af særligt høj kvalitet. Label Rouge garanterer også, at der føres nøje kontrol med alle led af produktionen.
| .jpg) |
|
Colli | 10 stk/krt |
|
Pakkestr | Ca. 240 gr/stk |
|
Opr. land | Frankrig |
|
Pakning | UINDPK |
|
Opbevaring | KØL |
|
|