US okseyderlår

US okseyderlår


Varenummer: 5078001 KRT
Okseyderlåret er en stor, forholdsvis mager udskæring, der har en fyldig smag og indeholder en del bindevæv. Derfor egner yderlåret sig godt til langtidstilberedning. De amerikanske køer er kødkvæg, der er forfinet gennem mange år for at få den bedst mulige kødkvalitet. Køerne går på græs størstedelen af deres liv og får masser af motion og sunde, stærke knogler. De sidste ca. 100 dage bliver de fodret med en særlig kornblanding, der giver den fine fedtmarmorering og mørhed i kødet og den fyldige smag. Kød fra hormonbehandlede dyr må ikke importeres til Europa, så de amerikanske køer har fået lov at vokse i deres eget, rolige tempo og opbygge en naturlig muskulatur.
Vis mere
Vis mindre
ColliCa 20 kg/krt
Pakkestr5-7 kg/stk
Opr. landUSA
PakningVAC
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.