Gul poussin udbenet m/lårben

Gul poussin udbenet m/lårben


Varenummer: 3002301 KRT
Med den udbenede, gule poussin er der ingen der behøver at skændes om, hvem der skal have brystet, og hvem der skal gnave låret. Her får du nemlig det hele i én praktisk, velsmagende pakke, der er nem at farsere. Den gule poussin har – som navnet antyder – en gullig farve i kød og skind. Det gyldne skær skyldes et særligt gen hos den gule race, og det at poussinerne fodres med majs. Den udbenede poussin med lårben har små, buttede lår og fyldigt brystkød. Smagen minder meget om kylling, og kødet er dejligt saftigt. Poussinerne er luftkølede efter slagtning, så de skrumper ikke ind ved tilberedning.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 pk/krt
Pakkestr300-450 gr/stk - 4 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.