Trompetsvampe

Trompetsvampe


Varenummer: 8204103 STK
Trompetsvampen er en dejlig spisesvamp, der er nem at bruge i saucer, pastaretter og risotto.  Trompetsvampene er tragtformede og mørkegrå til sorte med en delikat, aromatisk smag, der kan minde om en mellemting mellem kantarel og trøffel.  I 1819 købte Jean-Pierre Sabarot en mølle i Haute-Loire i Auvergne i nærheden af Puy-en-Velay. Her malede han mel og andre kornsorter indtil slutningen af det 19. århundrede, hvor Sabarot også begyndte at forarbejde og sælge egnens populære, grønne Puy-linser.   Sabarots efterkommere, der i dag leder firmaet, følger Jean-Pierres strenge kvalitetskrav, omend med topmoderne teknologi og kvalitetskontrol. De grønne linser er stadig Sabarots største salgssucces, men sortimentet er blevet udvidet med mange andre lækre delikatesser, fx de tørrede trompetsvampe og andre tørrede, frosne og syltede svampe.  Trompetsvampen er en af de mest velsmagende spisesvampe. Den vokser gerne under bøge- og egetræer fra august til november.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 pk/krt
Pakkestr500 gr/pk
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.