Til alle kunder ifm. Corona

Til vores højt værdsatte kunder

De seneste uger har for os alle, budt på store udfordringer og 75% af vores forretning er nu pt. væk, hvilket jo er helt forståeligt når ingen af Jer kan holde åbent.


Vores detail forretning har vi stadig og den servicerer vi med alt vi har lært så vores varer kan komme ud til alle i detailhandlen.


Det er desværre ikke nok til at køre med fuld bemanding og uændrede forhold, derfor er vi nødsaget til at skrue ned for blusset.


Vi har stadig åbent


Dog under reducerede vilkår, hvor vi hjemsender en stor del af vores kollegaer og ændrer på vores åbningstider med mere. Vi vil heller ikke have samme lagersortiment som vi plejer, så flere varer vil blive bestillingsvarer.Vi håber I vil have forståelse for dette og ser frem til at vi er tilbage på fuld kraft.


Med ønsket om en god dag,


Alle os i Kalu


Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.