Tempuramel

Tempuramel


Varenummer: 8630103 PK
Færdig tempuramelblanding så du nemt og hurtigt kan lave lækre, sprøde grønsager, fisk og skaldyr til dine gæster. Tempuramelet her en mild, neutral smag. Det er nemt at blande og får en dejlig, let sprødhed ved stegning. Indeholder hverken æg eller mælk. Da Jesús López Torres ville grundlægge sin melfabrik i Andalusien i 1950’erne, stødte han ind i svære, administrative problemer. Jesús bad derfor til den lokale helgen Santa Rita, og snart løste problemerne sig. Siden har Santa Rita Harinas produceret kvalitetsmel og specialmel med en stærk kombination af tradition og nytænkning. Fx gør Santa Ritas unikke indpakning i bøtter, at deres mel holder sig frisk længere end i poser. Tempura er en traditionel, japansk tilberedningsform, hvor grønsager, fisk eller skaldyr dyppes i tynd dej og frituresteges. En lignende tradition finder man også på den iberiske halvø. Når man i fasten kun måtte spise fisk og grønt, kunne en hurtig gang friture nok få smalkosten til at glide lidt lettere ned!
Vis mere
Vis mindre
Colli6 pk/krt
Pakkestr500 gr/pk
Opr. landSpanien
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.