Marineret svinespæk lardo

Marineret svinespæk lardo


Varenummer: 9609701 STK
Marineret svinespæk – også kaldet lardo – bliver traditionelt serveret som en forret i Norditalien, men bliver også brugt til at give pastasovsen ekstra dybde eller gøre bøffen endnu saftigere. Falornis marinerede svinespæk er næsten helt hvidt med et rosa skær og en blid, delikat smag med krydrede noter af bl.a. vild rosmarin, peber og hvidløg. I otte generationer har familien bag Macelleria Falorni samlet al chiantiregionens smagsrigdom i deres charcuteri: vildtvoksende fennikel, rosmarin, laurbær og hvidløg, regionens Cinta Senese-svin, ja, selv den berømte Chiantivin kan findes i Falornis salamier og charcuteri. Spækket er rygspæk fra fede grise fra Emilia-Romagna og Lombardiet. Det saltes, krydres med familiens hemmelige, nedarvede krydderiopskrift og marineres i store marmorkar fra de berømte Carraramarmorbrud i Toscana. Spækket modner i mindst 6 måneder, men det bliver bedst, når det får lov at ligge i et år.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 kg/krt
Pakkestr300-400 gr/stk
Opr. landItalien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.