Svinenakkefilet pata negra

Svinenakkefilet pata negra


Varenummer: 7006501 KRT
Svinenakkefileten på de sortfodede, spanske frilandsgrise har en fyldig smag og bliver smeltende mør, når den langtidstilberedes.  Svinenakkefileten er mørkt rosa med en fyldig, saftig smag. Kødet indeholder en del bindevæv, så stegen egner sig godt til langtidstilberedning.  Man kan kende de spanske sortfodssvin på deres sorte klove og sorte skind. Grisene går på friland i store, indhegnede egeskove i Extremaduraregionen i det vestlige Spanien. Der er op mod en hektar land per gris, så de har masser af plads til at gå og rode i jorden, flappe med ørerne og slå krølle på halen.   Om sommeren bliver de fodret med korn, og om efteråret – den såkaldte Montanera-periode – gufler de sig tykke og velsmagende i agern. Det er kun svin, der slagtes i agernsæsonen, som må kaldes bellota (agern).  Sortfodssvinene bliver slagtet, når de er ca. 1 år gamle og vejer op mod 150 kg.
Vis mere
Vis mindre
ColliCa. 11 kg/krt
Pakkestr1,5 kg/stk - 7 stk/krt
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.