Pebertørret svinebryst Ventreche

Pebertørret svinebryst Ventreche


Varenummer: 9609501 STK
Ventreche er tørsaltet svinebryst krydret med peber. Det er magert og har en delikat, let saltet og pebret smag. Da Eugene Bonomelli grundlagde Salaisons Pyrénéennes i 1927, ville han lave charcuteri med en smag ud over det sædvanlige. Det, må man sige, er lykkedes, og Frederic, tredje generation af Bonomellifamilien, der sammen med sin far står for ledelsen af firmaet i dag, fortsætter den gode familietradition. Den tørre, kølige bjergluft for foden af Pyrenæerne er perfekt til langsom modning af charcuteri, og sammen med nøje udvælgelse af råvarer og de mange generationers erfaringer, der ligger bag Salaisons Pyrénéennes’ produkter, er resultatet intet mindre end fantastisk. Salaisons Pyrénéennes’ ventreche er lavet af ferskt, magert, udbenet svinebryst, der er tørsaltet og krydret med peber, hvorefter det modner og tørrer i Pyrenæernes friske bjergluft.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli5 kg/krt
Pakkestr1-1,5 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.