Sneglekaviar

Sneglekaviar


Varenummer: 7201203 STK
Sneglekaviar er førsteklasses kaviar til gastronomien. "Afrodite Pearls" eller "Escargot Pearls" som de også kaldes, er fint glinsende perlemorsfarvede kaviar lavet af æg fra Helix Aspersa Maxima sneglen. De smager vidunderligt af skov, en sommerdag lige efter regn. Kaviar er på størrelse med kaviar fra laksen. Sneglekaviar er oprindeligt en frankofil delikatesse, men nu kan den altså fås hvor vejen er kort fra jord til bord. Det er nemlig Ditte Ankjærgaard og hendes mand Carsten Gydahl Jensen, der med firmaet Danske Frilandssnegle står for produktionen af sneglekaviaren lidt uden for Roskilde. På 1-2 døgn lægger sneglen mellem 60-100 æg. Bagefter bliver æggene grundigt vasket, herefter håndsorterer Ditte dem og de bliver let saltmarineret og tilsat lidt neutral olivenolie, inden de bliver pakket i beskyttende atmosfære.
Vis mere
Vis mindre
Pakkestr30 gr/ds
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.