Skovdue frost

Skovdue frost


Varenummer: 3802023 STK
Skovduen vejer ca. 200-300 g og er lidt lysere i kødet end andet fuglevildt. Den er mager og har en sødlig, lidt nøddeagtig smag og en fast struktur. Især brystet bør steges rosa. Skovduen – eller ringduen, som den egentlig hedder – er let at kende på den gråblå fjerdragt og den hvide ring om halsen. Den bygger rede i skoven, hvor den kan spise blade og frø i trætoppene, men den spiser lige så gerne frø, rødder og planter på jorden, og tit kan man om efteråret se store flokke finkæmme en nyhøstet mark. Jagtsæsonen for skovduer går fra 1. november til 31. januar, men den lækre fugl fås på frost det meste af året. Skovduerne fra Kalu er naturligvis dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli20 stk/krt
Pakkestr200-250 gr/stk, 2 stk/pk
Opr. landSverige
PakningFILM
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.