Skinkestativ

Skinkestativ


Varenummer: 7090003 STK
Skinkestativet gør det nemmere at skære pæne skiver af en hel skinke med ben, fx en sortfodsskinke, og præsenterer samtidig skinken flot. Stativet er lavet i lakeret træ med en metalbøjle, der holder skinken fast i en skrå vinkel, så du nemt kan skære helt tynde skiver. Det ser imponerende ud at have en hel skinke stående på slagterdisken, i delikatesseforretningen eller på tapasbaren, og der er noget dejligt autentisk over, at skiverne bliver skåret, mens kunden ser på. Tip: Lad skinken sidde i stativet, men dæk skærefladen til med film, hvis du ikke skærer hele skinken på en gang
Vis mere
Vis mindre
Colli1 stk/krt
Pakkestr1 stk/pk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.