Lufttørret skinke stagionato 1/4

Lufttørret skinke stagionato 1/4


Varenummer: 7015101 STK
Stagionatoskinken er tør- og vådsaltet og lufttørret. Den er tæt i kødet med en fin fedtmarmorering og en dejlig, mild smag. Det norditalienske familiefirma Villani har produceret velsmagende kvalitetscharcuteri efter traditionelle opskrifter siden 1880’erne. Familien Villani havde dengang ikke bare en stor kærlighed til godt håndværk og godt charcuteri. De havde også pionerånd og introducerede nye produktionsmetoder, der i dag har spredt sig til resten af den italienske charcuteribranche. Familien Villani har både kærligheden til håndværket og pionerånden i behold, og i dag har familien fem virksomheder rundt omkring i Italien og et bredt sortiment af de bedste skinker og charcuteriprodukter lavet på svin fra Parmaområdet. Stagionatoskinken er lavet af svin fra EU. Skinken produceres i Norditalien, hvor den tør- og vådsaltes i 3-4 uger og modner i 8-9 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr1,2-1,6 kg/stk
Opr. landItalien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.