San Daniele skinke u/ben

San Daniele skinke u/ben


Varenummer: 7005001 STK
San Daniele-skinken er en traditionel, norditaliensk skinke, der kun bliver produceret i begrænset antal. Skinken er saltet og lufttørret. Den har en lys, rød farve og en fin fedtmarmorering med en sødlig og delikat smag. Det norditalienske familiefirma Villani har produceret velsmagende kvalitetscharcuteri efter traditionelle opskrifter siden 1880’erne. I dag har familien fem virksomheder i Italien og et bredt sortiment af de bedste, traditionelle skinker og charcuteriprodukter. San Daniele-skinken er DOC-mærket. Det er en oprindelses- og kvalitetsgaranti for, at skinken bliver lavet efter traditionelle håndværksmetoder af grise opvokset i San Daniele i Friuli i Nordøstitalien, hvor luften fra de snedækkede Alper møder de fugtige vinde fra Adriaterhavet. Områdets klima giver perfekte modningsforhold for de lækre, lufttørrede skinker. Grisene er mindst 9 måneder ved slagtning og vejer omkring 180 kg. Hos Villani modner de i 12-14 måneder for at udvikle mest muligt smag.
Vis mere
Vis mindre
Colli2 stk/krt
Pakkestr6 kg/stk
Opr. landItalien
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.