Kogt og grillet skinke med urter ½
Den kogte skinke med urter har en god konsistens og et lækkert bid. Skinken har en pikant duft og en saftig kødsmag med nuancer af rosmarin, laurbærblade, merian og sennep. Det norditalienske familiefirma Villani har produceret velsmagende kvalitetscharcuteri efter traditionelle opskrifter siden 1880’erne. Familien Villani havde dengang ikke bare en stor kærlighed til godt håndværk og godt charcuteri. De havde også pionerånd og introducerede nye produktionsmetoder, der i dag har spredt sig til resten af den italienske charcuteribranche. Familien Villani har både kærligheden til håndværket og pionerånden i behold, og i dag har familien fem virksomheder rundt omkring i Italien og et bredt sortiment af de bedste skinker og charcuteriprodukter lavet på svin fra Parmaområdet. Den kogte skinke med urter er produceret i Bologna af italiensk svinekød. Skinken er lagesaltet og krydret, kogt ved 72 grader i 10-12 timer og herefter grillet.
| .jpg) |
|
Colli | 2 stk/krt |
|
Pakkestr | 4 kg/stk |
|
Opr. land | Italien |
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|