Kogt økologisk skinke i skiver

Kogt økologisk skinke i skiver


Varenummer: 7019503 KRT
Den økologiske, kogte skinke fra Pedrazzoli kommer fra fritgående, økologiske svin. Den milde, delikate smag er lækker fx i en sandwich eller på brunchtallerkenen. Den økologiske, kogte skinke er rosa med en mild og delikat smag. Der er ikke mange virksomheder i Italien, der producerer økologisk kvalitetscharcuteri, men familien Pedrazzoli gør. Familievirksomheden ligger i parmaområdet i det nordlige Italien og har som noget helt unikt et lukket produktionskredsløb med eget slagteri og fire gårde, der udelukkende producerer parmasvin til Pedrazzolis charcuteriproduktion. De tre af gårdene producerer de økologiske frilandssvin, der bliver til Pedrazzolis øko-charcuteri. Men det er ikke bare Pedrazzolis brede udvalg af traditionelle charcuteriklassikere som parmaskinke, bresaola, salami og coppa, der er økologisk. Pedrazzolifamilien tager klimaudfordringen alvorligt og producerer al deres strøm selv ved hjælp af solceller på fabrikkens tag.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 pk/krt
Pakkestr100 gr/pk
Opr. landItalien
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.