Iberisk skinke 1/4

Iberisk skinke 1/4


Varenummer: 7007201 STK
Skinken fra spanske frilandssortfodssvin har en fyldig smag og en lækker fedtmarmorering, der giver smukke skiver på tallerkenen. Sortfodsskinken er fast i kødet med en tydelig fedtmarmorering. Kødet er mørkerødt og har en fyldig smag, men uden bellotaskinkens nøddeagtige noter. Er man ikke så vild med nøddesmagen, er den iberiske skinke et godt alternativ. Man kan kende de spanske sortfodssvin på deres sorte klove og skind. Grisene går på friland i store, indhegnede egeskove i Extremaduraregionen i det vestlige Spanien. Der er op mod en hektar land per gris, så de har masser af plads til at gå og rode i jorden, flappe med ørerne og slå krølle på halen. Om sommeren bliver de fodret med korn. Grisene til den iberiske skinke bliver slagtet om efteråret, inden de begynder at gufle agern. De har stadig en flot fedtmarmorering og en fyldig smag, men kødet får ikke den nøddeagtige smag af agern. Sortfodssvinene bliver slagtet, når de er ca. 10 måneder gamle. Skinkerne modner i 36 måneder. Den 1/4 skinke kan være med eller uden skank, eftersom den er en del af en hel skinke. Se venligst produktbillederne.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr1-1,5 kg/stk
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.