Salsichón de Vic

Salsichón de Vic


Varenummer: 7405903 STK
Salchichón de Vic er en mild, tørret pølse fra egnen omkring Barcelona, der passer godt på en brunchtallerken eller tapasanretning. Salchichón de Vic er en buttet, tørret pølse af svinebov og spæk krydret med sort peber. Den er forholdsvis mager og har en mild, ren kødsmag med et varmt strejf af peber. Olmeda Orígenes er spanske Jesús Pelaez’ hyldest til barndommens minder om søndagsfrokoster med familien, enkle, gode råvarer tilberedt med omhu og duften og smagen af hans barndoms Spanien. Her har Jesús samlet det bedste inden for spansk charcuteri, olie, eddike, ost og meget mere. Olmeda Orígenes har et tæt samarbejde med deres leverandører – små, passionerede virksomheder, der stadig følger de gamle håndværkstraditioner med opskrifter, der ofte er nedarvet i familien gennem generationer.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr300 gr/stk
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.