Salame Ventricina er en stor, buttet pølse af grofthakket svinekød og krydret med paprika, chili, sorte peberkorn og fennikel. Den har en fyldig, pikant smag med en god varme. Det norditalienske familiefirma Villani har produceret velsmagende kvalitetscharcuteri efter traditionelle opskrifter siden 1880’erne. Familien Villani havde dengang ikke bare en stor kærlighed til godt håndværk og godt charcuteri. De havde også pionerånd og introducerede nye produktionsmetoder, der i dag har spredt sig til resten af den italienske charcuteribranche. Familien Villani har både kærligheden til håndværket og pionerånden i behold, og i dag har familien fem virksomheder rundt omkring i Italien og et bredt sortiment af de bedste pølser og charcuteriprodukter lavet på svin fra Parmaområdet. Villanis salamier modner i to måneder for at udvikle smag og den karakteristiske skimmelsvamp på ydersiden, der konserverer pølsen.
| .jpg) |
|
Colli | 1 stk/krt |
|
Pakkestr | 2,5 kg/stk |
|
Opr. land | Italien |
|
Pakning | UINDPK |
|
Opbevaring | KØL |
|
|