Montaña salami chorizo

Montaña salami chorizo


Varenummer: 7406001 STK
Chorizo de Montaña fra Olmeda Orígenes er en klassisk, smagsrig chorizo fra landsbyen Arbizu i Navarra. Chorizo de Montaña er en tørret chorizo af spansk svinekød og spæk krydret med sød paprika og hvidløg. Den har en lidt blødere konsistens end andre tørrede chorizoer og en mild, men fyldig smag. Olmeda Orígenes er spanske Jesús Pelaez’ hyldest til barndommens minder om søndagsfrokoster med familien, enkle, gode råvarer tilberedt med omhu og duften og smagen af hans barndoms Spanien. Her har Jesús samlet det bedste inden for spansk charcuteri, olie, eddike, ost og meget mere. Olmeda Orígenes har et tæt samarbejde med deres leverandører – små, passionerede virksomheder, der stadig følger de gamle håndværkstraditioner med opskrifter, der ofte er nedarvet i familien gennem generationer.
Vis mere
Vis mindre
Colli8 stk/krt
Pakkestr500-800 kg/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.