Chorizo bellota

Chorizo bellota


Varenummer: 7405001 STK
Chorizo Iberico Bellota er en tørret chorizo af magert svinekød og spæk fra spanske, agernfodrede sortfodssvin. Pølsen er krydret med rød paprika, oregano, hvidvin og peber og har en fyldig, stærk smag med et strejf af nøddeagtig sødme. Hos familievirksomheden La Prudencia har de produceret skinker og charcuteri siden 1910, hvor Don Prudencio Benito grundlagde virksomheden i Villacastín for foden af Campo Azálvaro. I dag er det tredje generation, som fortsat følger egnens århundredgamle charcuteritraditioner. La Prudencia opdrætter selv sortfodssvinene, der går i Extremaduras korgegeskove og gufler agern for at få den lækre fedtmarmorering og nøddeagtige smag, som kendetegner svineprodukter med betegnelsen bellota. La Prudencia har eget slagteri, pølsemageri og egne tørrerum og modningskældre i 1100 meters højde, så intet bliver overladt til tilfældighederne.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli4-5 stk/krt
PakkestrCa. 1,5 kg/stk
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.