Salame cinghiale

Salame cinghiale


Varenummer: 7404101 STK
Salami Cinghiale er lavet på en base af svinekød tilsat vildsvinekød. Kødet er håndskåret, grofthakket og har en dybere rød farve end almindelig salami. Pølsens krydring fremhæver den fine vildtsmag. Pølsen er på snor, dvs. at der er 6 pølser à ca. 180 gr. Omhyggelig udvælgelse af kødet, krydring ud fra hemmelige, nedarvede opskrifter og endelig den vigtige modning og tørring ved forskellige temperaturer og fugtighedsgrader i over en måned, så den karakteristiske skimmelsvamp uden på pølsen udvikler sig helt rigtigt. Skimmelsvampen er vigtig, fordi den er med til at konservere pølserne.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 bk/krt
Pakkestr190 gr/stk - 6 stk/bk
Opr. landItalien
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.