Økologisk Salame Piccante i skiver

Økologisk Salame Piccante i skiver


Varenummer: 7458503 KRT
Salame Piccante er lavet på grofthakket, økologisk, oprindelsesbeskyttet parmasvinekød krydret med chili og paprika. Pølsen har en karakteristisk krydret duft og smag med et strejf af varme. Der er ikke mange virksomheder i Italien, der producerer økologisk kvalitetscharcuteri, men familien Pedrazzoli gør. Familievirksomheden ligger i parmaområdet i det nordlige Italien og har som noget helt unikt et lukket produktionskredsløb med eget slagteri og fire gårde, der udelukkende producerer parmasvin til Pedrazzolis charcuteriproduktion. De tre af gårdene producerer de økologiske frilandsparmasvin, der bliver til Pedrazzolis øko-charcuteri. Parmasvinekødet – og dermed charcuteri lavet af parmasvin – er oprindelsesbeskyttet. Pedrazzolifamilien tager klimaudfordringen alvorligt og producerer al deres strøm selv ved hjælp af solceller på fabrikkens tag.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 pk/krt
Pakkestr70 gr/pk
Opr. landItalien
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.