Økologisk Salame dolce

Økologisk Salame dolce


Varenummer: 7458101 KRT
Salame Dolces milde smag gør den velegnet som en lille snack til et glas vin eller på tapasbordet. Salame Dolce er en lille, grovhakket salame lavet på økologisk, oprindelsesbeskyttet parmasvinekød med en rund og mild smag. Familievirksomheden Pedrazzoli ligger i parmaområdet i det nordlige Italien og har som noget helt unikt et lukket produktionskredsløb med eget slagteri og fire gårde, der udelukkende producerer parmasvin til Pedrazzolis charcuteriproduktion. De tre af gårdene producerer de økologiske frilandsparmasvin, der bliver til Pedrazzolis øko-charcuteri. Parmasvinekødet – og dermed charcuteri lavet af parmasvin – er oprindelsesbeskyttet.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 stk/krt
Pakkestr140-180 gr/stk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.