Økologisk salame Cacciatore
Salame Cacciatori er lavet på økologisk, oprindelsesbeskyttet parmasvinekød og har en aromatisk duft og en sødlig, mild smag. Der er ikke mange virksomheder i Italien, der producerer økologisk kvalitetscharcuteri, men familien Pedrazzoli gør – og de gør det godt. Familievirksomheden ligger i parmaområdet i det nordlige Italien og har som noget helt unikt et lukket produktionskredsløb med eget slagteri og fire gårde, der udelukkende producerer parmasvin til Pedrazzolis charcuteriproduktion. De tre af gårdene producerer de økologiske frilandsparmasvin, der bliver til Pedrazzolis øko-charcuteri. Parmasvinekødet – og dermed charcuteri lavet af parmasvin – er oprindelsesbeskyttet.
| .jpg)  |
|
Colli | 20 stk/krt |
|
Pakkestr | 140-180 gr/stk |
|
Opr. land | Italien |
|
Pakning | ANDET |
|
Opbevaring | KØL |
|
|