Sæsonstart Vibygård lam


Sæsonstart tirsdag den 28. august



Fra tirsdag i uge 35 kan du igen sætte Vibygård lam på menuen.

Opdrættet foregår lokalt, dyrene har haft det godt og det kan smages. Naturlig føde, frisk luft og motion giver noget meget mørt og utrolig smagfuldt lammekød med stor muskelfylde og lavt fedtindhold.

Udeliv
Lam og får går ude og græsser på marker og enge størstedelen af året. I foråret lukkes de ud på økologisk kløver, om sommeren er de med til at udføre naturpleje på frøgræsmarker og enge. Sidst på sommeren går lammene igen på økologiske kløvermarker, som de græsser på indtil vinteren tager fat, hvor dyrene er i stald med frisk hø.

Race
Får og lam er en krydsning mellem Texel og Gotland - og det er netop denne krydsning, som Frank Hansen, der står i spidsen for Vibygård, gennem årene har fremavlet, der er med til at sikre Vibygårdlams ensartede kvalitet. Læs mere

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.