Engelsk Rype

Engelsk Rype


Varenummer: 3906523 KRT
Rypen er en britisk vildttradition, som det er værd at tage til sig. Den lille fugl har en dyb vildtsmag og smager skønt sammen med efterårets nødder, svampe og modne frugter. Rypen vejer ca. 300 g. Kødet er mørkt, og fordi fuglen overvejende lever af lyng, er smagen fyldig og mindre sødlig end andet fuglevildt. Den røde rype er en lille hønsefugl, der trives på heden i store dele af Nordengland og Skotland. Her kan rypen spise alle de lyngskud, rakler, blade og kviste, den orker. Hanrypen er rødbrun med røde kamme og sorte halefjer, mens hunrypen er brunmeleret. Jagtsæsonen i Storbrittanien er fra oktober til december.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 stk/krt
PakkestrCa. 0,3 kg/stk
PakningVAC
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.