Røgvarer

Røgning er en god gammel tradition og en metode som dels giver kødet en anden smag og dels får kødet til at holde sig længere. Når kød bliver røget, ændrer det sig meget både i smag, farve og konsistens. Før i tiden røg man stort set alt kød indtil komfuret blev indført.

Alle røgvarer er råvarer importeret af Kalu der saltes og ryges med varmebehandlet, kimfri bøgesavsmuld efter gode, gamle danske håndværksprincipper.

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.