Rensdyrkød i tern

Rensdyrkød i tern


Varenummer: 5674101 PK
Rensdyrkødet er magert og mørt og har en dejligt fyldig vildtsmag. Kødet er skåret i pæne tern, der er lige til at komme i gryden. Rensdyret har været et vigtigt jagtbytte i Norden siden istiden. I dag holder rensdyrene til i de nordligste egne af Skandinavien, og en stor del af dem er tamdyr og en vigtig føde- og indtægtskilde for samerne i Norden. Rener er nøjsomme dyr bygget til at vandre på de store tundraer, hvor de lever af lav, græsser, birkekviste og lyng. Renernes pelshår er hule, så de isolerer godt mod kulden. Renerne vandrer i løbet af året frit mellem Norge, Sverige og Finland. Derfor er kødet magert med en god struktur. Renerne fra Kalu kommer fra det nordlige Sverige og slagtes og pakkes af familiefirmaet og vildteksperten Åke P. Fågel & Vilt.
Vis mere
Vis mindre
Colli2 pk/krt
Pakkestr5 kg/pk
Opr. landSverige
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.