Poussinlår

Poussinlår


Varenummer: 3002001 KRT
Poussinlårene ligner bittesmå kyllingelår, men poussinen er en race for sig selv. Den lille hønsefugl har små, buttede lår, der er saftige og fyldige i smagen. Poussinerne er luftkølede efter slagtning, så lårene skrumper ikke ind ved tilberedning. Bretagnes milde kystklima er ideelt til fjerkræopdræt, og i det bretonske køkken har man – som i resten af Frankrig – en lang og stolt tradition for at servere forskellige typer fjerkræ som festmad. Det lille familiefirma Savel er passionerede omkring Bretagnes fjerkrætradition og har specialiseret sig i opdræt af poussiner og perlehøns igennem mere end 40 år. De saftige, buttede poussiner kommer fra Savels gårde. Poussinerne fodres med 100 % vegetabilsk foder.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 pk/krt
Pakkestr85 gr/stk - 8 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.