Udbenet poussin m/lårben

Udbenet poussin m/lårben


Varenummer: 3047003 KRT
Man kunne let forledes til at tro, at poussinen er en lillebitte kylling, men den er skam sin helt egen race. Poussinen har små, buttede lår og saftigt brystkød. Smagen minder en del om kylling, og kødet er dejligt mørt. Den udbenede poussin kommer med lårben. Fuglen er luftkølede efter slagtning, så den skrumper ikke ind ved tilberedning. Bretagnes milde kystklima er ideelt til fjerkræopdræt, og i det bretonske køkken har man – som i resten af Frankrig – en lang og stolt tradition for at servere forskellige typer fjerkræ som festmad.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 pk/krt
PakkestrCa. 325 gr/stk - 4 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.