Gul poussin

Gul poussin


Varenummer: 3002303 STK
Den gule poussin har – som navnet antyder – en gullig farve i kød og skind. Det gyldne skær skyldes et særligt gen hos den gule race, og det at poussinerne fodres med majs. Poussinerne har små, buttede lår og fyldigt brystkød. Smagen minder meget om kylling, og kødet er dejligt saftigt. Poussinerne er luftkølede efter slagtning, så de skrumper ikke ind ved tilberedning. De små, buttede hønsefugle opdrættes af det lille familiefirma Savel i Bretagne. Bretagnes milde kystklima er ideelt til fjerkræopdræt, og med mere end 40 års erfaring ved Savel, om nogen, hvordan man frembringer det lækreste, kødfulde fjerkræ. De gule poussiner fra Savel er en speciel race, som fodres med 100 % vegetabilsk foder. Majs i foderet er med til at forstærke racens naturligt gyldne farve.
Vis mere
Vis mindre
Colli16 stk/krt
Pakkestr500-550 gr/stk
Opr. landFrankrig
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.