Polsk gåsebryst

Polsk gåsebryst


Varenummer: 2010001 KRT
De polske frilandsgæs har vraltet rundt og guflet masser af lækre græsser og urter, og det kan afspejler sig i dens fyldige smag og saftige kød. Den polske frilandsgås har relativt magert, saftigt og fast kød med en dejlig gåsesmag. Familiefirmaet Roldrob opdrætter de polske frilandsgæs på deres gård i den lille by Tomaszow sydvest for Warszawa. Gæssene snadrer rundt på markerne omkring gården og napper saftige græsser og urter som supplement til deres vegetabilske foder. Hvis solen eller vinden bliver for stærk, kan de søge læ og skygge i gårdens store gåsestalde. Gæssene slagtes efter 16 uger på et slagteri i nærheden af gården. I sæson til jul.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 pk/krt
Pakkestr300-400 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. landPolen
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.