Polsk gås med hals og indmad
De polske frilandsgæs har vraltet rundt og guflet masser af lækre græsser og urter, og det kan afspejler sig i dens fyldigesmag og saftige kød. Den polske frilandsgås har relativt magert, saftigt og fast kød med en dejlig gåsesmag. Firmaet Roldrob opdrætter de polske frilandsgæs på deres gård i den lille by Tomaszow sydvest for Warszawa. Gæssene snadrer rundt på markerne omkring gården og napper saftige græsser og urter som supplement til deres vegetabilske foder. Hvis solen eller vinden bliver for stærk, kan de søge læ og skygge i gårdens store gåsestalde. Gæssene slagtes efter 16 uger på et slagteri i nærheden af gården. I sæson til jul.
| .jpg) |
|
Colli | 3 stk/krt |
|
Pakkestr | 4-5 kg/stk |
|
Opr. land | Polen |
|
Pakning | FILM |
|
Opbevaring | KØL |
|
|