Polentamel

Polentamel


Varenummer: 9801503 PK
På den frodige Poslette for foden af alperne i Norditalien ligger Piemonte og Lombardiet, to regioner med stærke madtraditioner og en stor forkærlighed for polenta. Det er også herfra, La Veroneses polenta kommer. La Veronese begyndte som en kornmølle i 1930, men har i dag specialiseret sig i polentamel og italienske risottoris. La Veronese kombinerer stærke traditioner med moderne teknologi, og resultatet er kvalitetsprodukter, der har den helt rigtige, autentiske smag af det italienske køkken. Polentamelet er nemt at arbejde med, og kan både nydes cremet og tyk, kold og varm og sidst, men ikke mindst i skiver eller grillet.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 pk/krt
Pakkestr1 kg/pk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.