Piquillo peberfrugter

Piquillo peberfrugter


Varenummer: 8406403 STK
Piquillopeberfrugterne har en flot, rød farve. De er faste i kødet med en sød, let røget smag og et strejf af chili. Olmeda Orígenes er spanske Jesús Pelaez’ hyldest til barndommens minder om søndagsfrokoster med familien, enkle, gode råvarer tilberedt med omhu, og duften og smagen af hans barndoms Spanien. Her har Jesús samlet det bedste inden for spansk charcuteri, olie, eddike, ost og meget mere. Piquillopeberfrugterne er en lille, rød peberfrugt med en fyldig smag, der vokser i nærheden af Rioja i Navarraregionen. Peberfrugterne bliver håndplukket mellem september og november. De bliver sorteret og renset, inden de bliver grillet, og skrællen og stilken bliver pillet af ved håndkraft. Til sidst bliver de hældt på glas eller dåser med olivenolie, lige klar til brug.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr390 gr/dåse
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.