Pillet fasankok

Pillet fasankok


Varenummer: 3708503 KRT
Fasan er indbegrebet af fuglevildt – en dejlig, mager fugl, der smager skønt med sæsonens bær, rodfrugter og svampe. Fasankokken er lidt større og mere kødfuld end fasanhønen, ca. 650-900 g. Kødet er meget magert med en lækker vildtsmag. Tilsæt gerne fedtstof, fx bacon eller spæk, under tilberedningen. Fasaner er et populært jagtbytte, og nogle steder bliver de fodret med korn om vinteren for at holde bestanden ved lige. Der udsættes også op mod 1 million opdrættede fasaner til jagt hvert år. Fasankokke må skydes fra 1. oktober til 31. januar. Fuglene er som Kalus øvrige fuglevildt dyrlægekontrollerede og pakket under strenge hygiejneforhold.
Vis mere
Vis mindre
Colli15 stk/krt
Pakkestr700 gr/stk
Opr. landDanmark
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.