Løsfrosne perlehønebryst

Løsfrosne perlehønebryst


Varenummer: 2810121 PK
Perlehønen er mørkere og mere mager i kødet end en kylling. Også bryst- og vingekødet er mørkere, fordi fuglen stadig opfører sig som en vild fugl og flyver rundt. Smagen minder lidt om kylling, men er kraftigere og mere fyldig med et strejf af vildt. Perlehønen kommer uden indmad. Fuglen er luftkølet efter slagtning og skrumper ikke ind ved tilberedning. Perlehønen er sky og kan stadig flyve som en vild fugl. Denne perlehøne opdrættes af Savel i det vestlige Frankrig. Savel har arbejdet med fjerkræproduktion og perlehøneopdræt gennem mange år og ved, hvad de halvvilde fugle kræver. Perlehønsene fra Savel er såkaldte Klasse A-fugle. Det vil sige, at de opdrættes med ekstra god plads i store volieres, hvor de kan flyve rundt og hvile sig på siddepinde. De fodres med 100 % vegetabilsk, GMO-frit foder. Perlehønsene slagtes efter 10-12 uger.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli3 pk/krt
Pakkestr160-180 gr/stk - 1,5 kg/pk
Opr. landFrankrig
PakningIQF
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.