Farseret perlehønebryst

Farseret perlehønebryst


Varenummer: 2811521 KRT
Farseret perlehønebryst med fars af kalkunkød. De delikate farserede produkter fra franske Cailles Robin er specielt produktudviklet til Kalu. Hvert produkt er ’individually quickly frozen’ (IQF) og kan derfor bruges rå direkte fra fryseren i det antal man har behov for. Kom dem på en bageplade – uden salt og peber – og steg dem i ovnen. Voilà, 25-35 min.* senere eller når kødsaften er gennemsigtig kan du anrette et skønt stykke fjerkræ med masser af smag, saft og kraft. Cailles Robin ligger i Maulévrier syd for Loire, som er en del af Frankrig kendt for sit milde klima. Firmaet er specialister i duer, vagtler, farserede produkter og patéer.
Vis mere
Vis mindre
Colli20 stk/krt
Pakkestr160-200 gr/stk
Opr. landFrankrig
PakningIQF
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.