Perlehønebryst

Perlehønebryst


Varenummer: 2810101 KRT
Perlehønebrystet er udskåret som supreme, så vingebenet og skindet sidder på. Med perlehønen får du det lækre, saftige kød fra en opdrættet hønsefugl med en snert af den vilde fugls fyldige smag. Perlehønen er mørkere og mere mager i kødet end en kylling. Også bryst- og vingekødet er mørkere, fordi fuglen stadig opfører sig som en vild fugl og flyver rundt. Smagen minder lidt om kylling, men er kraftigere og mere fyldig med et strejf af vildt. Perlehønsene fra Savel er såkaldte Klasse A-fugle. Det vil sige, at de opdrættes med ekstra god plads i store volieres, hvor de kan flyve rundt og hvile sig på siddepinde. De fodres med 100 % vegetabilsk, GMO-frit foder. Perlehønsene slagtes efter 10-12 uger.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli12 pk/krt
Pakkestr180-220 gr/stk - 4 stk/pk
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.