Økologisk perlehøne

Økologisk perlehøne


Varenummer: 2812101 KRT
Den økologiske perlehøne fra Bodin har levet det frie liv som en næsten vild fugl. Det kan smages! Perlehønen har stadig meget af den vilde hønsefugl i sig. Det aftegner sig også i kødet, der er noget mørkere end kyllingekød og meget fyldigere i smagen med et strejf af vildtsmag. Hos Bodin får de økologiske perlehøns lov til at udfolde sig som de halvvilde fugle, de er. De opdrættes på store frilandsarealer, hvor de kan flyve rundt og finde hvilepinde i trækronerne. De kommer kun ned, når de bliver fodret med Bodins 100% økologiske, vegetabilske, GMO-fri foder af korn, soja og majs fra Bodins egne marker og fodermølle. Efter mindst 84 dage bliver perlehønsene slagtet på Bodins økologiske slagteri, der ligger højst 1 times transport fra producenten.
Vis mere
Vis mindre
Colli4 stk/krt
Pakkestr1-1,6 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.