Frilandsperlehøne effilé Label Rouge
Perlehønsene er luftkølede efter slagtning og skrumper ikke ved tilberedning. Fuglen er slagtet efter effilé-metoden, så hoved og fødder sidder på. Fuglen kommer uden indmad. Den langsomtvoksende frilandsperlehøne fra franske Guillet opdrættes efter Label Rouge-principperne for fjerkræ. Det betyder, at der bliver kælet for kvaliteten hele vejen fra æg til slagtning, og at der føres særligt nøje kontrol med produktionen i alle led. Fuglene fodres med 100 % vegetabilsk, GMO-frit foder og slagtes, når de er mindst 94 dage gamle. Perlehønen er mærket med Label Rouge-stemplet.
Type | .jpg) |
|
Colli | 6 stk/krt |
|
Pakkestr | 1,2-1,6 kg/stk |
|
Opr. land | Frankrig
|
|
Pakning | FILM |
|
Opbevaring | KØL |
|
|