Frilandsperlehøne effilé Label Rouge

Frilandsperlehøne effilé Label Rouge


Varenummer: 2805601 KRT
Perlehønsene er luftkølede efter slagtning og skrumper ikke ved tilberedning. Fuglen er slagtet efter effilé-metoden, så hoved og fødder sidder på. Fuglen kommer uden indmad. Den langsomtvoksende frilandsperlehøne fra franske Guillet opdrættes efter Label Rouge-principperne for fjerkræ. Det betyder, at der bliver kælet for kvaliteten hele vejen fra æg til slagtning, og at der føres særligt nøje kontrol med produktionen i alle led. Fuglene fodres med 100 % vegetabilsk, GMO-frit foder og slagtes, når de er mindst 94 dage gamle. Perlehønen er mærket med Label Rouge-stemplet.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli6 stk/krt
Pakkestr1,2-1,6 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.