Pecorino ost Sardo brun 6 mdr.

Pecorino ost Sardo brun 6 mdr.


Varenummer: 9471001 STK
Produceres hos Cooperative La Rinascita – et lille mejeri hvor familien gennem 100 år har fremstillet oste efter håndværksmæssige principper. Ostene her fremstilles fra egne sicilianske får, som går Cedrino dalen. Der går de, og passer sig selv, kun med hyrder til at sørge for at ikke fårene bliver spist. Hyrden sørger for at fårene bliver samlet ved en transportabel malkestation, så de undgår stress. Fårene spiser kun det foder, som de selv vælger. Det giver mælken en høj kvalitet og unik smag, som fornemmes i osten. En fast ost, der med tiden bliver mere fast, dog porøs og let flagende. Osten fremstilles af pasteuriseret mælk og leveres i 2 lagringer. En brun 6 mdr. lagret og en sort 12 mdr. lagret.
Vis mere
Vis mindre
Colli2 stk/krt
Pakkestr3 kg/stk
Opr. landItalien
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.