Andebryst med grøn peber 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
2 andebryster à 300 g
2 spsk. Madagascarpeber
1 dl creme fraiche
20 g smør
1 spsk. kartoffelmel
4 spsk. cognac
1 spsk. olie
salt  

Tilberedning

Knus halvdelen af den grønne peber og fordel det på den side af brystet uden skind. Overhæld med olie og lad det hvile i 30 min. Læg brysterne på panden med skindsiden nedad og lad dem stege ca. 15 min., derefter 10 min på den anden side. Mens brysterne steger blandes smør, kartoffelmel, cognac og creme fraiche i en kasserolle. Smag til med salt. Varmes op ved svag varme mens du rører indtil saucen er jævn. Tilsæt derefter resten af den knuste grønne peber. Skær kødet i skiver og server med saucen.  

Tilbehør

Råstegte kartoffeltern og julesalat braiseret i andefedt er godt til. God fornøjelse… 

And
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.