Andebryst med grøn peber
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
2 andebryster à 300 g
2 spsk. Madagascarpeber
1 dl creme fraiche
20 g smør
1 spsk. kartoffelmel
4 spsk. cognac
1 spsk. olie
salt
2 andebryster à 300 g
2 spsk. Madagascarpeber
1 dl creme fraiche
20 g smør
1 spsk. kartoffelmel
4 spsk. cognac
1 spsk. olie
salt
Tilberedning
Knus halvdelen af den grønne peber og fordel det på den side af brystet uden skind. Overhæld med olie og lad det hvile i 30 min. Læg brysterne på panden med skindsiden nedad og lad dem stege ca. 15 min., derefter 10 min på den anden side. Mens brysterne steger blandes smør, kartoffelmel, cognac og creme fraiche i en kasserolle. Smag til med salt. Varmes op ved svag varme mens du rører indtil saucen er jævn. Tilsæt derefter resten af den knuste grønne peber. Skær kødet i skiver og server med saucen.
Tilbehør
Råstegte kartoffeltern og julesalat braiseret i andefedt er godt til. God fornøjelse…