Paellaris 5 kg

Paellaris 5 kg


Varenummer: 8403803 STK
Paellarisene kommer i en dekorativ lærredspose. De svulmer til dobbelt størrelse under kogning og suger godt med væske og smag fra retten. De bliver let cremede i konsistensen og er velegnede til fx paella eller andre valencianske risretter. Maurerne begyndte at dyrke ris på den iberiske halvø i det 10. århundrede, især i nærheden af ferskvandslagunen Albufera uden for Valencia, så det er ikke overraskende, at det er valencianerne, der har opfundet den smagsrige risret paella. Olmeda Orígenes’ paellaris er en blanding af sorterne bahia og senia, som er rundkornede, spanske rissorter fra valenciaområdet. Valenciansk paella er traditionelt mere cremet end paella fra andre regioner i Spanien, og det skyldes netop disse rissorters egenskaber.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 stk/krt
Pakkestr5 kg/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.