Olivenpasta

Olivenpasta


Varenummer: 7205203 STK
Tapenaden fra La Favorita Live består af sorte oliven, olivenolie og havsalt. Intet andet. Den sorte pasta har en cremet konsistens og en fyldig olivensmag. La Favorita Live ligger i Cuneo i Piedmonte-regionen lige nord for Ligurien og den franske riviera. La Favorita har produceret italienske specialiteter i en menneskealder, siden liguriske fiskere efter anden verdenskrig begyndte at bytte friskfangede ansjoser til piedmonske specialiteter som svampe, kastanjer og mel. La Favorita har fra begyndelsen produceret regionale specialiteter af en kvalitet, så de lokale kendere – Piedmontes og Liguriens husmødre – ville servere det for deres familie. De forarbejder de rene, lokale råvarer så enkelt som muligt og altid helt uden kunstige tilsætningsstoffer. I dag tæller sortimentet bl.a. oliven, pesto, pastasaucer, tapenade og meget mere.
Vis mere
Vis mindre
Colli24 stk/krt
Pakkestr180 gr/stk -
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.