Extra jomfruolivenolie

Extra jomfruolivenolie


Varenummer: 7615003 STK
Ekstrajomfruolivenolien har en smuk, gylden farve med et grønligt skær. Olien har en fyldig, frugtig aroma med noter af banan, tomat, peber og grønne mandler. Olmeda Orígenes er spanske Jesús Pelaez’ hyldest til ndommens minder om enkle, gode råvarer tilberedt med omhu, om søndagsfrokoster med familien og om duften og smagen af hans barndoms Spanien. Her har Jesús samlet det bedste inden for spansk charcuteri, olie, eddike, ost og meget mere.  Olmeda Orígenes’ ekstrajomfruolivenolie bliver produceret i Ácula i Granada for foden af Sierra Nevada. Oliventræerne, der er en blanding af Arbequina, Picual og Hojiblanca, vokser 700 meter over havets overflade. Det giver et helt specielt mikroklima, som afspejler sig i oliens dybe, intense smag.  Olivenene bliver høstet i slutningen af oktober og kørt direkte til olivenmøllen i Almazara fem minutter derfra, hvor ekstrajomfruolivenolien bliver koldpresset og hældt på ståltanke, inden den kommes på flasker.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 stk/krt
Pakkestr3 l/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.