Manzanilla oliven u/sten

Manzanilla oliven u/sten


Varenummer: 7603703 STK
De store, grønne manzanillaoliven er faste og saftige med en frisk, syrlig, frugtig smag og næsten ingen bitterhed. De fås både med og uden sten. El Már de Olivos – Olivenhavet – kalder andaluserne området for foden af Sierra Nevada mellem Cordoba og Granada. Her strækker oliventræerne sig som matgrønne perlekæder over bakkerne, så langt øjet rækker. Oliventræer kan blive mange hundrede år gamle, og nogle af dem har stået der siden maurernes tid. Det er her, de grønne manzanillaoliven fra Olmeda Orígenes bliver dyrket. Manzanillaoliven bliver betragtet som dronningen af grønne oliven, og Olmeda Orígenes tilføjer bare vand, havsalt og aromatiske urter for at fremhæve deres lækre smag.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr370 gr/stk
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.