Økologisk lammeskank

Økologisk lammeskank


Varenummer: 6484501 KRT
Den økologiske lammeskank kræver tid – men ikke din tid. Allerhelst vil den nemlig bare stå og passe sig selv i nogle timer ved lav varme, enten på blusset i en kraftig simreret eller i ovnen til en smagsrig lammesteg, der smelter på tungen. De økologiske lam vokser langsomt og får masser af motion, fordi de går ude og græsser det meste af deres liv. Det giver mørt og saftigt kød med masser af smag og et lavt fedtindhold.  Kalus økologiske lam kommer blandt andet fra Grantoftegård ved Ballerup og fra Havervadgård ved Vadehavet, afhængigt af hvornår de forskellige gårde har lam klar til slagtning.  Fælles for de økologiske lam er, at de græsser på økologiske marsk- eller engområder størstedelen af deres liv. Her har de plads til at lege og løbe omkring, så de opbygger stærke muskler og knogler. I vintermånederne kommer fårene på stald, hvor de har god plads og halm at rode i. De fodres med økologisk grovfoder, hvoraf mindst 60% kommer fra fåreavlerens egne marker.
Vis mere
Vis mindre
Colli5 kg/krt
PakkestrCa. 400 gr/stk - 2 stk/pk
Opr. landDanmark
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.