Økologisk kalkun

Økologisk kalkun


Varenummer: 2401501 KRT
Den økologiske kalkun fra franske Bodin er ikke som kalkuner er flest. Den har nemlig masser af velsmag og en fast struktur, selvom kødet er magert. Den økologiske kalkun får masser af motion hele livet, og det kan smages. Brystkødet er magert og fast i strukturen med en fyldigere smag, end kalkunbryst ellers har ry for. Kalkunerne er tørslagtede, så brystkødet skrumper ikke ind ved tilberedning. De økologiske kalkuner går og pludrer i mindre flokke på grønne enge i Vendée-området syd for Bretagne. Her er de i eksperthænder hos Bodin & Fils, der som de første opdrættede øko-fjerkræ i Frankrig. Filosofien bag Bodin er, at de producerer fjerkræ, som de selv ville være stolte af at servere for familien. Fuglene opdrættes i et lukket kredsløb: Det 100 % økologiske foder produceres af Bodins egne landmænd og fodermølle, og efter 81 dage slagtes kalkunerne på Bodins økologiske slagteri.
Vis mere
Vis mindre
Colli3 stk/krt
Pakkestr4-6 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningFILM
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.